Aperitiv tarta cu dovlecei si morcovi

Postat de momo121 in Aperitive / Garnituri
27 Mar 2017 | 3366 vizualizari
Aperitiv tarta cu dovlecei si morcovi

Ingrediente

  • 500 g dovlecei
  • 150 g morcovi
  • 5 oua
  • 120 g cascaval
  • 120 g faina
  • 110 ml ulei
  • 1/2 plic praf de copt
  • sare

Mod de preparare

        Dovleceii si morcovii ii dam pe razatoare mica, apoi presaram putina sare deasupra.

         Intr-un bol, adaugam ouale cu uleiul, mixam pana omogenizam bine ambele ingrediente, pe urma adaugam faina cu praful de copt, trecute prin sita, amestecam din nou, iar la sfarsit, adaugam cascavalul, dovleceii si morcovii scursi de zeama pe care au lasat-o, potrivim de sare si amestecam bine pana obtinem un aluat uniform.

         Punem compozitia obtinuta, intr-o forma de tarta sau dreptunghiulara pe care o tapetam cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit, pentru cca. 35 minute.

         Se poate consuma atat calda cat si rece! Este un aperitiv gustos, colorat si plin de efect la ocazii speciala!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tarta cu dovlecei si morcovi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ruladă aperitiv, cu carne tocată

Postat de diaconta

Ruladă aperitiv, cu carne tocată

Carnea de pui am tocat-o si am condimentat-o. Am scos carnea din cârnaţi. Morcovul si ouale le-am fiert. Pe o folie am întins carnea de pui iar peste ea am pus carnea de...

Citeste continuarea

Placinta cu pui si ciuperci brune

Postat de RuxyRux

Placinta cu pui si ciuperci brune

Aluatul: Se cerne faina, in mijloc se pune drojdia si deasupra 5 linguri lapte cald( din total), apoi pe margine se pune sarea, apoi ouale, untul moale si restul de lapte cald, se framanta...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.03.2017, 23:02
la 27.03.2017, 23:09
bun
la 27.03.2017, 23:46
Servesc și de aici!
la 28.03.2017, 00:20
super!
la 28.03.2017, 14:54
Buna!

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking