Ingrediente
- aluat:
- 7 linguri lapte
- 150 g branza de vaci
- 6 linguri ulei
- 300 g faina
- 1 praf de copt
- 1 varf de cutit de sare
- umplutura:
- 500 g carne tocată de curcan
- 1 ceapa
- 1 ou
- 2 linguri pasta de rosii
- 150 g cascaval
- patrunjel
- piper
- cimbru
Mod de preparare
Pentru aluat, amesteci brânza cu laptele, uleiul și sarea, apoi adaugi făina cernută cu praful de copt. Întinzi o foaie de aluat de circa 50 x 30 cm, peste care întinzi carnea tocată ce a fost amestecată cu ceapa tăiată mărunt, cașcavalul tăiat cubulețe, albușul bătut, sare, piper, cimbru si pasta de roșii. Formezi o ruladă pe care o tai în 10 bucăți de aproximativ 5 cm.
Tapetezi o forma rotundă de tort, cu hârtie de copt si pui bucățile de ruladă cu partea secționată în sus, apoi le ungi cu gălbenuș frecat cu o lingură de lapte. Introduci tava in cuptorul preîncălzit, pentru circa 50 de minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv trandafir cu carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|