Aperitiv trandafir cu carne de curcan

Postat de oanapl in Aperitive / Garnituri
3 Mar 2017 | 3026 vizualizari
Aperitiv trandafir cu carne de curcan

Ingrediente

  • aluat:
  • 7 linguri lapte
  • 150 g branza de vaci
  • 6 linguri ulei
  • 300 g faina
  • 1 praf de copt
  • 1 varf de cutit de sare
  •  umplutura:
  • 500 g carne tocată de curcan
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 150 g cascaval
  • patrunjel
  • piper
  • cimbru

Mod de preparare

Pentru aluat, amesteci brânza cu laptele, uleiul și sarea, apoi adaugi făina cernută cu praful de copt. Întinzi o foaie de aluat de circa 50 x 30 cm, peste care întinzi carnea tocată ce a fost amestecată cu ceapa tăiată mărunt, cașcavalul tăiat cubulețe, albușul bătut, sare, piper, cimbru si pasta de roșii. Formezi o ruladă pe care o tai în 10 bucăți de aproximativ 5 cm.

 Tapetezi o forma rotundă de tort, cu hârtie de copt si pui bucățile de ruladă cu partea secționată în sus, apoi le ungi cu gălbenuș frecat cu o lingură de lapte. Introduci tava in cuptorul preîncălzit, pentru circa 50 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv trandafir cu carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Aperitiv omleta cu ciuperci

Postat de cristeena20

Aperitiv omleta cu ciuperci

Intr-o tigaie punem ulei de masline cu ceapa, ardeiul si usturoiul tocate marunt. Apoi adaugam ciupercile spalate in prealabil si feliate. Adaugam sare, piper si amestecam pana se inmoaie...

Citeste continuarea

Aperitiv placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Postat de oanapl

Aperitiv placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la cald. Cerni faina intr-un castron si adaugi 2 galbenusuri,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.03.2017, 11:58
Ce frumoasa este, dar faracurcan...
la 03.03.2017, 12:28
yammy, imi place si cum arata si curcanul
la 03.03.2017, 12:47
la 03.03.2017, 13:40
Bună o fi!
la 03.03.2017, 16:47
arata bine!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking