Aperitiv trandafiri cu cascaval si sunca

Postat de oanapl in Aperitive / Garnituri
28 Iun 2021 | 4456 vizualizari
Aperitiv trandafiri cu cascaval si sunca

Dacă se anunță musafiri și doriți să pregătiți ceva rapid pentru a-i servi, vă recomand acești trandafiri delicioși și foarte ușor de pregătit.

Ingrediente

  • 1 aluat foietaj
  • 6 felii șuncă presată
  • 100g cașcaval
  • muștar
  • 1 ou (pentru uns)

Mod de preparare

După ce se decongelează aluatul îl întinzi și îl ungi cu muștar, apoi așezi feliile de șuncă presată. Tai cașcavalul felii și le așezi deasupra, apoi rulezi aluatul cât mai strâns. Tai felii de aproximativ 2 degete și le așezi în tava de cuptor tapetată cu hârtie de copt.
Bați un ou și ungi trandafirii pe margine cu oul.
Introduci tava în cuptorul preîncălzit la 180 de grade C, pentru 30-35 de minute, până când aluatul de rumenește frumos. Se servesc cu roșii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv trandafiri cu cascaval si sunca" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

Postat de Bucataras

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

Iata cum se prepara Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa: Tăiați carnea rămasă în bucăți mici sau fâșii subțiri, în funcție de preferințe....

Citeste continuarea

Briose aperitiv, cu carne tocata si legume

Postat de merisor67

Briose aperitiv, cu carne tocata si legume

Incepem cu umplutura, pentru ca trebuie preparate definitiv legumele si carnea tocata, apoi date la rece. Curatam si tocam legumele cuburi. Scurgem ciupercile si le tocam mai marunte....

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.06.2021, 19:10
Doua buchete frumos ambalate, va rog !
la 28.06.2021, 19:18
la 28.06.2021, 19:35
Venim și noi musafiri! Pregătește mai multe tăvi!
la 28.06.2021, 21:14
la 28.06.2021, 21:22
Cu drag te servesc Cleme!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking