Tarte dietetice cu ciuperci si piept de pui

Postat de Valclaudia in Aperitive / Garnituri
16 Mai 2015 | 4830 vizualizari
Tarte dietetice cu ciuperci si piept de pui

dieta Dukan faza de croaziera, zilele PL

Ingrediente

Aluat:

  • 10 g drojdie proaspata
  • sare dupa gust
  • 50 g amidon de porumb
  • 100 g tarate de grau
  • 150 g tarate de ovaz
  • aprox. 75 ml lapte caldut (degresat)
  • 1 iaurt mic degresat
  • 1 lingurita ulei de masline

Topping:

  • 5-6 ciuperci champinion brune maricele
  • 2 manunchiuri chiuperci Pleurotus
  • 1 ceapa verde
  • 1/2 morcov
  • 1/2 piept de pui
  • 1/4 cutie rosii pasate
  • sare si piper dupa gust
  • cca 100 g branza de vaci degresata
  • patrunjel verde proaspat tocat

Mod de preparare

Preincalzim cuptorul la 180 grade.

Curatam si spalam legumele si ciupercile.

Ciupercile pleurotus se trec prin robot, ciupercile champinion se taie bucati.

Tot bucati se taie si morcovul si ceapa verde.

Punem intr-o tigaie antiaderenta ciupercile macinate si cele taiate bucati, adaugam morcovul si ceapa, presaram dupa gust sare si piper apoi adaugam 1/2 ceasca apa rece , acoperim tigaia si lasam sa se inabuseasca la foc potrivit.

Pieptul de pui se taie bucatele, se adauga peste ciupercile inabusite si continuam gatirea acestui amestec pana patrunde furculita usor in bucatelele de carne.

Pentru aluat punem drojdia intr-un castron, o amestecam cu putina sare sa devina lichida, adaugam iaurtul, amidonul de porumb,taratele de ovaz si cele de grau, laptele caldut si lingura de ulei de masline.

Asezam formele de minitarte in tava cuptorului, luam cate o bucata de aluat si presam cu degetele sa se niveleze si sa umple intregul spatiu al formelor. (aluatul trebuie sa imbrace si peretii formelor)

Dam formele la cuptor pentru 10-15 minute la 175 grade.

Scoatem tava din cuptor, ungem aluatul cu rosii pasate, adaugam umplutura, presaram peste aceasta branza de vaci degresata, patrunjel verde proaspat tocat, apoi mai punem din loc in loc rosii pasate si dam tava din nou la cuptor pentru alte 30 minute la 155 grade.

Sunt foarte gustoase si consistente, le recomand cu drag...

Pofta buna!

   

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarte dietetice cu ciuperci si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv tarta cu legume si branzeturi

Postat de ianculubita

Aperitiv tarta cu legume si branzeturi

Se bat ouale intr-un castron, se adauga mezelurile taiate cubulete mici, branza rasa, smantana, sare daca este nevoie, maslinele taiate rondele, ardeiul taiat cubulete mici,ciupercile sotate in...

Citeste continuarea

Arancini

Postat de caroline

Arancini

Pentru reteta de orez cu sofran aveti aici link-ul : http://www.bucataras.ro/retete/orez-cu-sofran-72494.html . Mozzarella o scurgem bine de apa de conservare si o taiem in cuburi mici,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.05.2015, 18:59
la 16.05.2015, 19:11
la 16.05.2015, 19:18
Asta-mi place mult!
la 16.05.2015, 20:00
Super
la 16.05.2015, 20:30
Foarte faine sunt!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking