Aperitive

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
4 Mai 2016 | 5601 vizualizari
Aperitive

 Mereu imi place sa pun pe masa in zi de sarbatoare cate un platou cu aperitive reci. Sa se "ciuguleasca'' cate ceva langa un paharel pana se pune pe masa felul principal de mancare .     ,, Retete de Pasti ''

Ingrediente

  • muschi file de porc
  • sunca de Praga
  • salam uscat cu crusta de rosii uscate
  • snitel de porc
  • bilute de mozzarella
  • rulada de cas afumat cu carnat si piper
  • rosii
  • ardei
  • masline
  • ceapa verde
  • castraveti murati

Mod de preparare

  1. Mezelurile se feliaza subtire  .
  2. Feliati si rulada de cascaval .
  3. Mozarella se scurge de lichid
  4. Legumele se curata si se spala .
  5. Snitelul se taie bucati .
  6. Maslinele se scurg de saramura si se limpezesc .
  7. Castravetii murati se taie rondele .
  8. Asezati frumos dupa inspiratie toate ingredientele pe un platou mare .
  9.   Pofta buna !!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (28)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

Postat de rocsi_1612

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

Iata cum se prepara Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos Blatul: Separati ouale. Amestecati galbenusurile cu uleiul, sana, parmezan. Puneti sare, piper,...

Citeste continuarea

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

Postat de Bucataras

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

Iata cum se prepara Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval: Tăiați foaia de aluat de pizza în jumătate și așezați prima jumătate într-o tavă de aragaz tapetată cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.05.2016, 00:10
la 05.05.2016, 06:04
ce bine arata!
la 05.05.2016, 06:52
Ce bune sunt
la 05.05.2016, 07:18
Numai bune acuma la micul dejun!
la 05.05.2016, 07:31

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking