Aperitive

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
4 Mai 2016 | 5634 vizualizari
Aperitive

 Mereu imi place sa pun pe masa in zi de sarbatoare cate un platou cu aperitive reci. Sa se "ciuguleasca'' cate ceva langa un paharel pana se pune pe masa felul principal de mancare .     ,, Retete de Pasti ''

Ingrediente

  • muschi file de porc
  • sunca de Praga
  • salam uscat cu crusta de rosii uscate
  • snitel de porc
  • bilute de mozzarella
  • rulada de cas afumat cu carnat si piper
  • rosii
  • ardei
  • masline
  • ceapa verde
  • castraveti murati

Mod de preparare

  1. Mezelurile se feliaza subtire  .
  2. Feliati si rulada de cascaval .
  3. Mozarella se scurge de lichid
  4. Legumele se curata si se spala .
  5. Snitelul se taie bucati .
  6. Maslinele se scurg de saramura si se limpezesc .
  7. Castravetii murati se taie rondele .
  8. Asezati frumos dupa inspiratie toate ingredientele pe un platou mare .
  9.   Pofta buna !!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (28)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

Postat de Bucataras

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

Cum se prepara Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă: Încălzește cuptorul la 190 de grade Celsius. Într-o tigaie, încinge uleiul de măsline și...

Citeste continuarea

Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant

Postat de Bucataras

Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant

Cum se prepara Ouă pane umplute, un aperitiv gustos și crocant: Puneți baconul într-o tavă de copt și băgați-l la cuptor, la 200 grade C, până devine crocant. După coacere,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.05.2016, 00:10
la 05.05.2016, 06:04
ce bine arata!
la 05.05.2016, 06:52
Ce bune sunt
la 05.05.2016, 07:18
Numai bune acuma la micul dejun!
la 05.05.2016, 07:31

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking