Ingrediente
- 1 roşie
- 2 castraveţi
- 1 ardei
- 1 legătură ridichi
- măsline negre şi kalamata
- frunze de ceapă verde
- 150 g brânză de vacă
- un cub de unt
- 1 ceapă mică albă
- un praf de sare
Mod de preparare
Speli legumele.
Într-un castronel, pregăteşti crema de brânză: amesteci brânza rasă cu untul şi ceapa albă tocată mărunt, până devine cremoasă.
Castraveţii îi tai în bucăţi mai mari şi îi sculptezi cu un cuţit. Pe aceştia îi umpli cu măsline.
Tai ardeiul sub formă de barcuţe şi le umpli cu cremă de brânză.
Pe câteva rondele de roşie pui cremă de brânză, le înfăşori cu fâşii de castravete şi le pui in cap o ridiche decupată cu un cuţit astfel încât să semene cu nişte floricele.
Legumele rămase le tai şi le aşezi pe platou printre celelalte aperitive.
Ornezi cu frunze de ceapă verde tocate mărunt.
Pofta Buna!
Dacă vă place reţeta mea, o puteţi găsi şi pe blogul meu:
http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/06/aperitive-festive-21-mai.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive festive" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|