Ingrediente
- 550gr. aluat de foietaj
- 100 gr. Feta
- 100 gr. Somon afumat(felii cat mai subtiri)
- 100 gr. varza alba
- 2 oua
- sare
- piper
- marar
- cimbru
- branza rasa
- ceapa rosie
Mod de preparare
Cuptorul se incalzeste la 200 de grade .
Aluatul de foietaj se ia doar cu 5 minunte de la frigider,inainte de preparare.
Prima umplutura:
Feta,50 gr. somon afumat, 1 ou,mara,sare,piper si branza rasa se amesteca bine si se pun in foietajul taiat dupa dorinta,in prealabil. A doua umplutura:
Se caleste foarte usor cepa rosie cu varza alba si somonul afumat(restul de 50 de grame),se adauga cimbru,sare,piper.
Se ung aluaturile cu ou ,apoi se adauga la cuptor. Se lasa 20 de minute. Se servesc calde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (68)
|