Palmieri cu sunca presata si cascaval Delaco

Postat de merisor67 in Aperitive / Garnituri
6 Aug 2013 | 11794 vizualizari
Palmieri cu sunca presata si cascaval Delaco

Am vrut initial sa fac niste saratele, dar cautand in frigider, am dat peste o bucata de sunca presata care astepta sa fie mancata si mi-a venit ideea sa fac acesti deliciosi palmieri.

Ingrediente

  • 1 pachet foietaj Bella
  • 1 ou
  • 1 lingurita lapte
  • 300 g cascaval Delaco
  • 200 g sunca presata
  • sare

Mod de preparare

Foietajul l-am lasat sa se decongeleze, dar nu sa se inmoaie de tot, apoi le-am intins pe masa de lucru atat cat au fost ele impacetate.

Cascavalul si sunca presata le-am dat pe razatoarea mare.

Am separat albusul de galbenus.

Galbenusul l-am diluat cu o lingurita de lapte si am omogenizat, apoi am uns foile de placinta cu el.

Albusul l-am batut cu putina sare si l-am amestecat cu sunca presata, rasa.

Peste foile de placinta unse cu galbenus, am intins intai amestecul de sunca presata si albus apoi am presarat cascavalul ras.

Am rulat foile de la ambele capete pana am ajuns la jumatatea lor, apoi am taiat cu ajutorul unui cutit bine ascutit, fasii de aproximativ 1 cm, pe care le-am asezat in tava tapetata cu hartie de copt.

Le-am copt la 180 grade pentru 40 minute.

au iesit foarte bune, usor crocante!

Daca ti-a placut reteta noastra "Palmieri cu sunca presata si cascaval Delaco" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (33)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Barcute umplute cu piept de pui

Postat de mirela0911

Barcute umplute cu piept de pui

Intr-un bol se pune faina iar pe margine sarea. Se incalzesc usor 150 ml apa, se amesteca cu zaharul, 2 lg faina si drojdia proaspata. Se lasa sa dospeasca 10 minute. Se toarna peste faina...

Citeste continuarea

Oua in purgatoriu

Postat de Pungasa_Rogue

Oua in purgatoriu

Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca. Ardeiul se curata de cotor si seminte, se spala si taie marunt. Ceapa si ardeiul se pun intr-o tigaie cu 3 linguri de ulei, 50 ml apa si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.08.2013, 18:30
Prima venită, prma servită!
la 06.08.2013, 18:40
Tare buni palmierii tai Acum sunt acasa pot sa ma rasfat cu ce vrea muschii mei :
la 06.08.2013, 18:41
la 06.08.2013, 18:47
as veni si eu la o portie dar acum nu pot dar repeti si tu reteta de ziua ta si atunci ma infrupt si eu
la 06.08.2013, 18:53
Elena, da, cred ca voi repeta si de ziua mea reteta si poate cu imbunatatiri

Vezi toate comentariile (33)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking