Aperitive platou cu ciupercute in malai

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
12 Dec 2016 | 4131 vizualizari
Aperitive platou cu ciupercute in malai

Am dus la serviciu un platou cu gustari. Fiind post, am adaptat reteta pentru ciupercute. Asa, sa fie ceva sa pot servi si eu.

Ingrediente

  • Cascaval cu chimen
  • Salam crud -uscat cu crusta de piper
  • Sunca afumata de porc+ pasta de hrean
  • Pastrama de vita
  • Castraveciori in otet
  • Rosii cherry
  • Salata verde

Pentru ciupercute in malai :

  • o caserola de ciupercute champignon mici
  • 1 lingurita amestec pudra de ceapa, usturoi, ardei deshidratat
  • 2 linguri faina alba
  • o lingura mustar
  • 1 varf pudra turmeric
  • piper
  • sare
  • apa
  • faina de malai
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

  1. Ciupercutele se limpezesc in jet de apa rece si se lasa sa se scurga intr-o sita.
  2. Se pun ciupercile intr-un bol si se condimenteaza cu amestecul de legume deshidratate.
  3. Se prepara din faina alba, mustar, turmeric, sare, piper si apa un amestec de grosimea unei smantani mai lichide .
  4. In acest amestec se introduc ciupercile.
  5. Se scot ciupercile una cate una si se tavalesc prin faina de malai.
  6. Se prajesc in ulei incins.
  7. Scoateti ciupercile pe un servet de hartie care sa absoarba surplusul de ulei.
  8. Feliati cascavalul.
  9. Spalati rosiile si salata.
  10. Scurgeti castraveciorii de zeama.
  11. Ungeti feliile de sunca cu pasta de hrean si le rulati.
  12. Asezati totul frumos pe platou.
  13.  Serviti impreuna cu prietenii.

  Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive platou cu ciupercute in malai" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Clatite umplute cu piept de pui si ciuperci

Postat de gurita_ta2005

Clatite umplute cu piept de pui si ciuperci

Faina se amesteca cu oul,sarea si lapte,pana cand avem o compozitie subtire pentru clatite. Se prajesc clatitele si se scot pe o farfurie. Intr-o tigaie de ceramica punem ceapa tocata marunt...

Citeste continuarea

Budinca de cartofi cu branzeturi si ou la cuptor

Postat de Valclaudia

Budinca de cartofi cu branzeturi si ou la cuptor

Jumatate din cartofi ii spalam cu un burete curat sub jet de apa rece si ii punem la fiert in coaja. Cealata jumatate din cantitatea de cartofi se curata de coaja, se taie betigase (pai) si se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.12.2016, 00:26
la 13.12.2016, 01:42
la 13.12.2016, 06:27
la 13.12.2016, 06:52
Ce bun ar fi la micul dejun!
la 13.12.2016, 07:24
Bun!

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking