Cocktail cu zmeura si gin
Postat de Adi_Caradeanu
Spalati bine zmeura Introduceti ingredientele in blenderul Oster Reversible si tineti apasat pe functia puls pana se zdrobeste gheata Decorati paharul cu zmeura
Citeste continuareaM-am imprietenit cu bautura asta de un portocaliu viu, de cand am zarit-o prima data la terasele din Viena. La fiecare masuta se servea in pahar de vin o bautura portocalie cu o felie de portocala pe marginea paharului, usor, dar foarte usor, spumoasa. Ce-o fi oare? De ce toata lumea serveste bautura asta? Oare o fi atat de speciala? Ca sa-mi potolesc curiozitatea si pofta, evident, m-am asezat si eu la o terasa pe o straduta ingusta cu cladiri vechi si un ghiveci micut de tot, tare frumusel, pe masuta. Am rasfoit in graba meniul, cuprinsa de o curiozitate de nestavalit, si am gasit raspunsul la pagina a treia! Era acolo! Uau, in sfarsit o sa gust si eu din bautura asta ce parea magica si care a cucerit turistii complet si irevocabil, demumita: Aperol Spritz! Am inteles atunci: in zilele toride de vara era perfecta, iubitorii de bitter si vin, se pot atasa foarte usor de aceasta bautura. E fina, e racoroasa, e gustoasa, te prinde repede si vei reveni la ea caci nu se uita usor.
Ingrediente
Mod de preparareTurnati Aperolul in paharul de vin, apoi adaugati vinul, sucul de portocale si la final apa minerala si cuburile de gheata daca le agreati. Se poate si fara, e superba oricum. Se serveste cu multa voie buna, si praline condimentate absolut delicioase. Daca ti-a placut reteta noastra "Aperol Spritz si La Multi Ani de Ziua Femeii!" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de Adi_Caradeanu
Spalati bine zmeura Introduceti ingredientele in blenderul Oster Reversible si tineti apasat pe functia puls pana se zdrobeste gheata Decorati paharul cu zmeura
Citeste continuareaPostat de Adi_Caradeanu
Curatati ciresele de simburi Umpleti paharul cu gheata cuburi apoi turnati gheata respectiva in vasul blenderului Introduceti ingredientele cu exceptia mentei in...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|