Ardei iuti in otet

Postat de ancutsa in Conserve
16 Noi 2018 | 5336 vizualizari
Ardei iuti in otet

Ardei iuti in otet cu mirodenii.

Ingrediente

  • 1 kg ardei iuti
  • 1 litru apa
  • 250 ml otet
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 1 plic (100 g) mix mirodenii: foi de dafin, boabe de piper, boabe de mustar, marar si coriandru

Mod de preparare

 Se spala ardeii iuti si se asaza in borcanele pregatite dinainte.

Separat, se pun la fiert apa cu otetul, zaharul, sarea si mirodeniile dupa gust si preferinte, se lasa sa fiarba cam 10 minute.

Se toarna lichidul fierbinte peste ardeii iuti (avand grija sa asezam sub borcane cutite ca sa nu crape borcanele) se pun capacele, se intorc cu capul in jos si se lasa sa se raceasca, apoi se depoziteaza la loc racoros.

 

Timp total: 20 min

Portii: eu am obtinut: 1 borcan mic (de 300 g), unul de 700 g si unul de 1.5 kg cu ardei iuti.

 

Pofta Buna!

 

Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/09/ardei-iuti-in-otet.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti in otet" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Adjika -sos rusesc picant din dovlecei II

Postat de Ksenya

Adjika -sos rusesc picant din dovlecei II

Curatam dovlecelul de coaja, si-l taiem bucati.Daca este mare eliminam cu o lingura semintele. Dam dovlecelul la robot pana obtinem o pasta . Adaugam pasta intr-o oala incapatoare,de...

Citeste continuarea

Adjika - sos rusesc picant din gogonele verzi

Postat de Ksenya

Adjika - sos rusesc picant din gogonele verzi

Pregatim borcanele si capacele sterilizate. Pregatim o oala unde o sa fierbem adjika. Dam gogonele la blender pana obtinem o pasta si adaugam in oala. Dam restul ingredientelor: ceapa,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.11.2018, 19:01
Ce fain arată...!
la 16.11.2018, 19:02
la 16.11.2018, 19:23
Mama mea este cu ardeii iuti!
la 16.11.2018, 19:41
la 16.11.2018, 20:05
Buni!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking