Ingrediente
- 4 ardei
- 200 gr carne tocata de porc
- 2 linguri de orez
- 1 ceapa
- 1 ou
- 3 linguri pasta de rosii
- ulei
- 1 lingura faina
- zeama de pe ardei
- sare
- piper
- marar
Mod de preparare
Ardeii se curata de coada si de seminte si se spala.
Ceapa se toaca marunt si se pune la calit cu ulei , se adauga 1 lingura de pasta de rosii si se condimenteaza cu sare, marar si piper.
Carnea se pune in castron , se dauga ceapa , se pune oul si orezul.
Ardeii se umplu si se pun in cratita cu o lingura de pasta de rosii si apa cat sa ii acopere. Se lasa la fiert la foc mic o ora.
Pregatim sosul:
Se ia apa de pe ardei intr-o cana.
In tigaie se pune ulei la incins , se pune o lingura de faina, o lingura de pasta de rosii si zeama de la ardei . Se da in clocot si se condimenteaza cu sare, piper si zahar, apoi se pun ardeii in sos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu sos" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (17)
|