Ardei umpluti pane

Postat de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri
23 Iun 2010 | 10298 vizualizari
Ardei umpluti pane

o reteta simpla dar tare gustoasa! acum am mancat si sunt tare satisfacuta! ideea mi-a venit din ultimul numar al revistei practic in bucatarie.Mi-a placut la nebunie si nu am rezistat sa o incerc desi cu multe modificari.

Ingrediente

  • 1 ardei mare gras rosu
  • 2 felii branza de oi
  • 2 rondele cascaval Dalia
  • 2 felii salam uscat mare
  • marar verde
  • 1 ou
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri pesmet
  • sare

Mod de preparare

Se spala ardeiul gras si se taie in 4.Se coc putin bucatile de ardei si se dau cu sare.

Apoi se aseaza o bucata de ardei peste ea se aseaza marar verde tocat , apoi o felie de branza, apoi o felie de salam, apoi o felie de cascaval si ultima data o bucata de ardei.

Se da acest  ansamblu prin ou batut amestecat cu faina si apoi prin pesmet,se prinde cu o scobitoare in mijloc si se prajeste in ulei incins.

Se serveste atat cald cat si rece.Rece se taie mai frumos si puteti sa asezati felii frumoase ca si aperitiv.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti pane" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (38)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Dovlecei umpluti cu cascaval pane pe pat de cus-cus cu legume

Postat de daniastefania

Dovlecei umpluti cu cascaval pane pe pat de cus-cus cu legume

Punem un vas cu apa la fiert. Cand incepe sa fiarba adaugam sare si cus-cusul. Lasam sa fiarba 5 minute. Apoi strecuram. Lasam cus-cusul la scurs. Curatam ceapa si o tocam marunt. Curatam ardeiul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.06.2010, 12:50
super!!!!o sa incerc si eu
la 23.06.2010, 12:59
wow.....super.... eu sa stii ca am vazut intr-un numar mult mai vechi al revistei ,,Practic in bucatarie,, ideea asta de ardei copti umpluti, dar erau doar cu cascaval ..... nu am incercat pana acum, dar cred ca o sa fac ca tare arata bine..... bravo ...5 furcu....
la 23.06.2010, 13:03
super idee...esti tare inventiva
la 23.06.2010, 13:49
Si mie mi-a placut ideea. Bravo!
la 23.06.2010, 13:51
multumesc fetelor, dac-ati stii ce buni sunt! si se fac asa usor, daca aveti ardei capia rosu , doar il umpleti si gata , il prajiti asa dat prin ou cu faina si pesmet.

Vezi toate comentariile (38)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking