Orezul il blansam timp de 3-4 minute, dupa care il punem la scurs.
Adaugam uleiul in vasul aparatului slow cooker Crock Pot, setam pe functia High 3 ore. Cand s-a incalzit uleiul, adaugam jumatate din ceapa tocata.
Sotam un pic ceapa, dupa care adaugam morcovul, amestecam si lasam 4-5 minute.
Intre timp, intr-un castron, adaugam cealalta jumatate din cantitatea de ceapa, carnea tocata, oul, orezul scurs, sare si piper dupa gust. Amestecam si lasam sa se odihneasca pana e gata sosul.
In paralel, finalizam sosul.
Adaugam peste morcov si ceapa, pasta de tomate, rosia sau sucul de rosii, usturoiul si apa, amestecam si lasam 10 minute.
Setam aparatul pe modull Slow .Formam cu mana bile din compozitia din castron si le asezatam pe rand in vas.
Lasam 15 minute, apoi intoarcem bilele pe cealalta parte si lasam inca 15 minute.
Se serveste cu verdeata dorita.
“Aricii” sunt gata! Pofta buna!