Aripi de pui crocante si picante pe pat de cartofi

Postat de nadina73 in Pui
14 Ian 2011 | 7618 vizualizari
Aripi de pui crocante si picante pe pat de cartofi

Bune de tot,si usor de pregatit(de mancat nu mai zic)

Ingrediente

  • aripi de pui mari 4 bucati
  • 7-8 cartofi
  • 1-2  capatani de  usturoi
  • sare
  • piper
  • 200 ml pasta de tomate
  • 30 ml ulei masline
  • Garnitura:
  • salata de sfecla rosie

Mod de preparare

Se spala bine aripile de pui,se usuca cu un prosop.

Se curata usturoiul se piseaza bine (se face un mujdei) se pune apa si se pun aripile in acel mujdei 1 ora. Se scot aripile din mujdei se condimeteaza cu sare si piper. Cartofii se curata, se taie in bucati, se condimeteaza cu sare, piper si mujdei de usturoi.

Intr-o tava se pune ulei ,se pun cartofii condimentati si peste cartofi se pun aripile de pui . Se amesteca pasta de tomate cu 100 ml apa si se pune peste cartofi si aripi, se poate presara si patrunjel verde (eu am pus uscat)

Se da tava la cuptor pentru 60-70 minute la 170 grade.

Se serveste cu garnitura de sfecla rosie sau orice alta muratura va place

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de pui crocante si picante pe pat de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pulpe superioare de pui la cuptor

Postat de Reli_B

Pulpe superioare de pui la cuptor

Intr-o oala incapatoare amestecam uleiul cu condimentele. Spalam bine pulpele, le lasam sa se scura de apa sau le stergem cu prosoape de hartie apoi le punem in uleiul cu codimente. Le amestecam...

Citeste continuarea

Piept de pui cu dovlecei, lamaie si patrunjel

Postat de licurici_lra

Piept de pui cu dovlecei, lamaie si patrunjel

Usturoiul se toaca si se amesteca bine cu patrunjelul tocat, zeama de lamaie si ulei de masline, apoi se pune impreuna cu pieptul de pui (taiat in bucati mai mari) intr-o punga la frigider, min. o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.01.2011, 17:48
vreau si euuuu
la 14.01.2011, 17:59
o aripioara vreau si eu ca mor de pofta
la 14.01.2011, 18:02
daca sunt a treia mai ai si pt mine?
la 14.01.2011, 18:54
ce bune sunt...
la 14.01.2011, 19:01

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking