Aripi de pui si conopida pane

Postat de gugugh in Pui
9 Noi 2010 | 7431 vizualizari
Aripi de pui si conopida pane

dupa o zi plina de activitati pt serviciu, m.am gandit sa gatesc ceva usor si bun si a iesit urmatoarea reteta. o bunatate

Ingrediente

  • aripi de pui
  • conopida
  • ou
  • faina
  • pesmet
  • cascaval/branza telemea
  • ulei pentru prajit
  • sare piper dupa gust

Mod de preparare

Ingredientele sunt in functie de cate portii doriti. eu am folosit 8 aripioare de pui , o conopida mica, 3 oua.

Am procedat astfel: aripile de pui le.am spalat , le.am taiat varfurile si le.am pus la fiert in apa cu sare. Le.am spumat si le.am lasat sa fiarba cam 30 min.

Conopida se desface buchetele , se spala sis e fierbe in apa cu sare cca 5-10 min , se incearca cu furculita. nu se fierb insa prea tare. sa ramana usor crocante.

Ouale le batem bine cu sare , piper si cascaval sau branza rasa, cam 2 linguri.

punem pe farfurie faina  iar in alta farfurie pesmetul.

Scoatem pe o farfurie aripioarele si conopida fiarta si trecem sa le afcem pane astfel: dam mai intai prin faina , apoi ou si la sf prin pesmet si punem in tigaie in ulei incins si al foc mai iute. tb doar sa se rumeneasca frumos. Le scoatem pe hartie absorbanta si se servesc calde alaturi de garnitura la alegere. Eu le.am servit cu piure de cartofi si salata de ridichii negre.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de pui si conopida pane" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Paste cu pipote picante

Postat de Dya

Paste cu pipote picante

Pastele le punem la fiert intr-o oala cu apa, in care am adaugat sare, 2-3 foi de dafin, usturoi feliat, busuioc si patrunjel tocat. Separat pregatim pipotele. Intr-o craticioara calim ceapa pe...

Citeste continuarea

Pulpe de pui marinate in bere la cuptor cu legume

Postat de gurita_ta2005

Pulpe de pui marinate in bere la cuptor cu legume

Pulpele se cresteaza, se clatesc sub jet de apa si se pun intr-un castron. Le condimentam si le acoperim cu bere. Se acopera cu o farfurie si se dau la frigider pentru 2 ore. Intr-o tava de...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Comentarii

la 09.11.2010, 14:11
Yumm
la 09.11.2010, 15:27
o aripioara pentru mine,dar cu piure...am vazut ca ai pe acolo
la 09.11.2010, 15:28
la 09.11.2010, 16:43
da da sigur cu piure, e delicios te invit corina la o portie
la 09.11.2010, 17:36
buna seara!sunt prezenta)

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking