Aripioare cu sos de mustar si ciuperci la cuptor

Postat de Valclaudia in Pui
30 Oct 2014 | 5936 vizualizari
Aripioare cu sos de mustar si ciuperci la cuptor

Ingrediente

  • 1 kg aripioare de pui
  • 250 gr. ciuperci
  • 3 linguri mustar dulce
  • 2 linguri seminte de susan
  • sare si piper macinat dupa gust
  • patrunjel verde tocat

Mod de preparare

Spalam aripioarele sub jet de apa rece.

Amestecam 3 linguri de mustar cu 5 linguri de apa rece, 2 linguri seminte de susan, sare si piper macinat dupa gust.

Asezam aripioarele intr-un castron, turnam amestecul de mustar peste aripioare si dam vasul la rece pentru cateva ore (eu l-am lasat de seara pana dimineata la frigider).

A doua zi golim continutul castronului intr-un vas de yena,curatam ciupercile, le spalam si le taiem felii.

Asezam feliile de ciuperci peste aripioare, preincalzim cuptorulla 200 grade si dam tava la cuptor timp de o ora, pana se rumenesc aripioarele frumos si scade toata apa lasata.

Scoatem tava din cuptor, presaram patrunjel proaspat tocat si lasam la racorit.

Servim aripioarele cu mujdei de usturoi si mamaliguta.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare cu sos de mustar si ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Chiftelute cu sos si taitei de casa

Postat de RuxyRux

Chiftelute cu sos si taitei de casa

Carnea se toaca impreuna cu ceapa si verdeata, se adauga,  uleiul, oul si usturoiul si se potriveste de sare. Intr-o tava unsa cu putin ulei de masline se aseaza chiftelutele. Intr-o...

Citeste continuarea

Pilaf cu pui si ciuperci

Postat de Irina

Pilaf cu pui si ciuperci

Am portionat puiul in bucati si am folosit pentru prepararea pilafului: o bucata de piept, o pulpa, o aripioara si jumatate de spate. Ceapa tocata am pus-o in ulei incins la inabusit (am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.10.2014, 19:36
Buna papica
la 30.10.2014, 19:42
Tu haripioare ,eu bulane si niste sos de mustar..
la 30.10.2014, 19:45
nu ti se pare ca lipseste pieptul? Sa vedem care l-a preparat.....
la 30.10.2014, 19:45
bune bune
la 30.10.2014, 19:52
foarte bune

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking