Aripioare cu sos de mustar si ciuperci la cuptor

Postat de Valclaudia in Pui
30 Oct 2014 | 5913 vizualizari
Aripioare cu sos de mustar si ciuperci la cuptor

Ingrediente

  • 1 kg aripioare de pui
  • 250 gr. ciuperci
  • 3 linguri mustar dulce
  • 2 linguri seminte de susan
  • sare si piper macinat dupa gust
  • patrunjel verde tocat

Mod de preparare

Spalam aripioarele sub jet de apa rece.

Amestecam 3 linguri de mustar cu 5 linguri de apa rece, 2 linguri seminte de susan, sare si piper macinat dupa gust.

Asezam aripioarele intr-un castron, turnam amestecul de mustar peste aripioare si dam vasul la rece pentru cateva ore (eu l-am lasat de seara pana dimineata la frigider).

A doua zi golim continutul castronului intr-un vas de yena,curatam ciupercile, le spalam si le taiem felii.

Asezam feliile de ciuperci peste aripioare, preincalzim cuptorulla 200 grade si dam tava la cuptor timp de o ora, pana se rumenesc aripioarele frumos si scade toata apa lasata.

Scoatem tava din cuptor, presaram patrunjel proaspat tocat si lasam la racorit.

Servim aripioarele cu mujdei de usturoi si mamaliguta.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare cu sos de mustar si ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cartofi cu carne de pui, gratinati la cuptor

Postat de oanapl

Cartofi cu carne de pui, gratinati la cuptor

Tai pulpele de pui în cubulețe, le condimentezi cu sare, piper negru proaspăt măcinat, usturoi granulat și boia dulce de ardei. Stropești cu ulei de măsline și amesteci bine cu...

Citeste continuarea

Tajine de pui cu prune si caise uscate

Postat de cristeena20

Tajine de pui cu prune si caise uscate

Pregatim carnea Eu am folosit jumate pui de casa pe care l-am portionat in bucati mai mici-dar puteti folosi pulpe de pui. Se spala si se usuca-apoi il condimentam cu sare, piper, si putin...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.10.2014, 19:36
Buna papica
la 30.10.2014, 19:42
Tu haripioare ,eu bulane si niste sos de mustar..
la 30.10.2014, 19:45
nu ti se pare ca lipseste pieptul? Sa vedem care l-a preparat.....
la 30.10.2014, 19:45
bune bune
la 30.10.2014, 19:52
foarte bune

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking