Ingrediente
- 500 gr aripioare de pui
- 2 linguri faina
- sare si piper dupa gust
- 1 lingurita usturoi granulat
- 1 lingurita boia dulce
- 1 lingurita oregano
- 2 linguri miere
- 4 linguri sos sweet chilli
- 4 linguri ulei de masline
- 4 cartofi rosii
Mod de preparare
-
Amesteca intr-un bol faina cu sare, piper, boia dulce, usturoi granulat si oregano.
-
Taie aripioarele pe jumatate si trece-le pe rand prin amestecul de faina si condimente.
-
Pune intr-o tava hartie de copt si asaza aripioarele.
-
Taie cartofii rondele, asaza-i si pe ei in tava langa aripioare si presara deasupra lor cate putin din amestecul cu faina si condimente.
-
Stropeste aripioarele si cartofii cu ulei de masline si pune tava la 200 de grade pentru 20 de minute, pana ce aripioarele sunt rumene.
-
Amesteca sosul sweet chilli cu mierea si unge aripioarele, apoi mai lasa-le la cuptor inca 10 minute.
-
Serveste aripioarele alaturi de cartofi copti si putin chivas deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare dulci-picante cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|