Aripioare glazurate cu legume picante

Postat de amalia01 in Pui
22 Ian 2016 | 1858 vizualizari
Aripioare glazurate cu legume picante

Stii sentimentul acela care te incearca in momentul in care cineva din casa te intreaba "maine ce faci de mancare?". Pe mine, una, ma trec fiorii...

 Si bineinteles, ca daca ar fi dupa unii, am manca doar cartofi prajiti si piure.

 Dar ...

Ingrediente

  • 1 punga legume congelate (500g)
  • sare
  • piper
  • 10 catei de usturoi
  • 350 ml apa
  • 10 aripioare
  • 50 ml ulei
  • boia
  • miere
  • 2 portocale

Mod de preparare

In tigaia wok  pui uleiul si il incingi.

Torni legumele congelate si adaugi 100 ml de apa. Condimentezi cu sare si piper. Lasi totul la foc mic pana cand scade apa.


Adaugi usturoiul tocat, apoi piper pana cand devin suficient de picante, amestecand usor. Daca vrei poti adauga si boia iute.


Aripioarele le cureti, le impletesti si le condimentezi, apoi le asezi in tava in care ai pus uleiul.


Adaugi 250 ml apa si acoperi cu hartie pentru copt.

Dai la cuptor (incalzit!) pentru 30 minute.

Indepartezi hartia de copt si ungi aripioarele cu mierea. Adaugi portocalele decojite.


Stingi focul si mai lasi cca 15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare glazurate cu legume picante" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (3)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Legume umplute cu piept de pui

Postat de Bucataras

Legume umplute cu piept de pui

Spala bine legumele, pentru ca le lasam pe toate cu coaja! Taie pe jumatate, pe lungime, vanata, dovlecelul, zucchini si ardeiul gras. Scoate semintele de la ardei si miezul de la vanata si...

Citeste continuarea

Pui in cinci culori

Postat de Ksenya

Pui in cinci culori

Intr-un castron, carnea se amesteca cu sosurile mentionate, se adauga ghimbirul, se amesteca toate si se adauga amidonul, se amesteca inca odata si se lasa sa intrepatrunda aromele, 5 minute....

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.01.2016, 21:44
bune bune
la 22.01.2016, 22:00
la 22.01.2016, 22:37

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking