Aripioare pane la cuptor

Postat de Oana in Pui
6 Dec 2009 | 14515 vizualizari
Aripioare pane la cuptor

Dupa snitele la cuptor si chiftelute la cuptor, am facut azi aripioare pane la cuptor, absolut delicioase!

Ingrediente

  • 4 aripioare
  • 1 ou
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri cascaval ras
  • 1 lingura cu lapte
  • sare
  • piper
  • boia dulce/picant
  • marar uscat
  • pesmet
  • 50 g unt

Mod de preparare

Aripioarele se spala si se taie pe jumatate. Apoi se usuca pe un prosop de hartie.

Oul se bate si se amesteca cu faina, cascavalul, laptele si condimentele. Pesmetul se pune pe o farfurie.

Aripioarele se dau prin amestecul de ou, apoi prin pesmet si se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Untl se taie felii subtiri si se pune printre aripioarele de pui. Se baga tava in cuptor, la foc potrivit, pana se rumenesc pe o parte, apoi se intorc pe partea cealalta.

Ies atat de bune, numai asa fac si snitele cu pulpe dezosate, excelente!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare pane la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Papricas de pui cu ciuperci si ceapa verde

Postat de gurita_ta2005

Papricas de pui cu ciuperci si ceapa verde

Pulpele de pui se condimenteaza si se pun intr-o tigaie in ulei la prajit. Dupa ce se rumenesc pe ambele parti se scot pe o farfurie. Intr-o oala pune ceapa verde taiata, morcovul rondele, ulei...

Citeste continuarea

Papricas de pui in vasul Zepter

Postat de bylaura

Papricas de pui in vasul Zepter

Am folosit de la un pui aripile, pulpele si pieptul pe care le-am dezosat. Se pune vasul Zepter pe foc cu o picatura de ulei si asteptam sa se incinga bine pana la jumatatea zonei de culoare...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.12.2009, 19:12
pune-mi si mie o portie te rog frumos si pune-mi ceva mai multe muraturi in special conopida te rog
la 06.12.2009, 19:40
atunci fac si eu maine pulpe ca aripi nu am si nu mai cumpar acum daca am pulpe
la 06.12.2009, 19:44
Rivka, m-am gandit la tine cand am pus conopida pe farfurie Pulpele de pui ies bune rau de tot
la 06.12.2009, 20:02
merciiiiiii , deja am scos 4 pulpe mari la dezghetat in frigider pe maine ca sunt beton...
abia astept... .
la 06.12.2009, 20:49
vreau si yo o portie

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking