Ingrediente
- Ingrediente
- 6 aripi de pui
- 4 linguri sos soia
- 2 linguri sos picant
- ghimbir
- 1 lingura sos worcester
- 2 catei usturoi
- mix condiment picant
- 1 pahar vin alb
- Garnitura: orez
Mod de preparare
Aripile de pui se spala ,se taie varfurile, se arunca. Se amesteca intr-un castron sosul de soia cu sos worcester, sos picat , mixul de condiment picant, vinul, usturoi pisat si ghimbir ras .Se pun aripile in marinada obtinuta. Nu se pune sare deoarece sosul de soia e suficient de sarat.
Daca dispuneti de timp si puteti pune carnea de cu seara la marinat este foarte bine daca nu cu o ora inainte. Dupa ce a stat carnea se pune totul intr-o tava si se da la cuptor ~ 35 min- 45min. pana cand se rumeneste.
In timpul coacerii intoarceti aripile pe partea care sta in sos sa se rumeneasca. Se serveste cu ganitura de orez.
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare picante" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (16)
|