Snitel de pui in pesmet cu garnitura de ciuperci si orez.
Postat de reisnaor_2006
Pieptul de pui se spala si se taie felii subtiri. Se bate usor cu ciocanelul de lemn pentru a-l fragezi ,se pipereaza si se...
Citeste continuareaDin categoria pe repede inainte sa halim ceva si-n seara asta.....nimic ''sofisticheisan''...
Ingrediente
Mod de preparareCuratam si spalam aripioarele, apoi le condimentam bine si le lasam acoperite cca 1 ora. Punem pe foc tigaia wok, lasam sa se incinga, punem ulei si apoi adaugam aripioarele si le prajim pana se rumenesc. Mie imi plac mai crocante, asa ca portia mea am lasat-o sa se ''crocanteasca'' mai mult....Sa aveti pofta.... Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare prajite in tigaia wok" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
|
Postat de reisnaor_2006
Pieptul de pui se spala si se taie felii subtiri. Se bate usor cu ciocanelul de lemn pentru a-l fragezi ,se pipereaza si se...
Citeste continuareaPostat de katty
Spalam carnea de pui si o scurgem bine. Intr-un castron amestecam mustarul cu restul condimentelor si uleiul. Tavalim pulpele prin acest amestec, acoperim vasul cu un capac sau folie...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|