Bagheta umpluta cu piept de pui si legume congelate

Postat de GeorgianaGrigorescu in Aperitive / Garnituri
12 Feb 2016 | 3960 vizualizari
Bagheta umpluta cu piept de pui si legume congelate

Foarte buna si calda si rece.

Ingrediente

  • legume congelate( mazare, morcov, porumb, fasole verde, ardei etc.)
  • piept de pui
  • cascaval
  • masline
  • unt
  • oua
  • bagheta

Mod de preparare

Am pus legumele la fiert. Pieptul de pui se fierbe sau se prajeste in putin unt. Am taiat partea de jos a baghetei si am scos miezul. Am uns cu unt partea exterioara a baghetei. Am batut ouale cu putina sare, am adaugat legumele fierte si scurse, pieptul de pui taiat cubulete, maslinele taiate felii si cascavalul ras. Am pus compozitia in bagheta si am mai presarat cascaval deasupra.

Am asezat bagheta in tava cu hartie de copt si am  introdus-o in cuptorul incins pentru 20-25 de minute.

Eu am folosit o bagheta pe care am taiat-o pe jumatate, o jumatate de piept de pui ramas de la o friptura, o mana de legume congelate, 100 g cascaval, 4 oua si 6 masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bagheta umpluta cu piept de pui si legume congelate" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cartofi Dauphinoise

Postat de Corina33

Cartofi Dauphinoise

Se curata cartofii si morcovii, se taie rondele si se pun la fiert in apa cu sare 5-10 minute. Se scurg si se lasa la racit. Intre timp se curata ceapa si se taie julien, apoi se soteaza...

Citeste continuarea

Foietaj de casa cu unt si ricotta la tigaie

Postat de Valclaudia

Foietaj de casa cu unt si ricotta la tigaie

Am pus apa minerala cu faina si sarea intr-um bol incapator si am framantat un aluat felm. I-am dat elasticitate adaugand cca 50 ml ulei. Am intins pe masa de lucru aluatul in foaie...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.02.2016, 19:51
la 12.02.2016, 20:16
Bună
la 12.02.2016, 20:18
la 12.02.2016, 20:21
la 12.02.2016, 20:32
Ce buna

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking