Banuti norocosi pentru Mos

Postat de alinutza1983 in Dulciuri
24 Dec 2010 | 3574 vizualizari
Banuti norocosi pentru Mos

Inainte sa vina Mosul i-am mai pregatit ceva bun...

Ingrediente

  • 250 gr margarina
  • 240 gr zahar pudra
  • 2 oua
  • 1 galbenus
  • 100 gr fructe confiate ( eu am folosit doar stafide )
  • 1 lamaie mare
  • 2 linguri rom
  • 50 gr ciocolata ( am pus ciocolata alba)
  • 400 gr faina
  • 1 lingurita praf de copt

Mod de preparare

1. Margarina se freaca bine cu zaharul , cu ouale si galbenusul; se adauga apoi fructele confiate, zeama de la lamaie si coaja rasa a acesteia, romul si cubuletele de ciocolata. La final, se incorporeaza faina, amestecata cu praful de copt.

2. Tava de copt se tapeteaza cu faina ( sau cu hartie de copt ) si, cu o lingurita sau un pos , se pune compozitia ca pentru fursecuri.

3. Se da tava la cuptorul preincalzit cca un sfert de ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Banuti norocosi pentru Mos" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (4)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tort cu capsune si crema de ciocolata alba

Postat de medioto59

Tort cu capsune si crema de ciocolata alba

Blatul Separam albusurile de galbenusuri. Peste albusuri adaugam un praf de sare si mixam bine pana cand compozitia isi dubleaza volumul si devine spumoasa. Adaugam zaharul ,in ploaie,si...

Citeste continuarea

Nuci umplute

Postat de Creatsa

Nuci umplute

Mixeaza ouale cu un praf de sare si zaharul pana se dizolva zaharul. Adauga lingura cu lingura uleiul,laptele si amoniacul stins. Adauga faina si incepe sa framanti aluatul pana nu se mai...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.12.2010, 21:59
la 25.12.2010, 13:54
la 25.12.2010, 17:02
sigur i-au placut!5
la 25.12.2010, 21:14

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking