4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
By Laura Adamache cu mici modificări. Sunt foarte uşor de făcut, fragede şi absolut delicioase.
Ingrediente
Mod de preparareUntul se încalzeşte la microunde până se înmoaie dar să nu devină lichid. Se freacă bine cu zahărul pudră. Se pun seminţele păstăii de vanilie, gălbenuşul, ciocolata rasă fin, nucile măcinate, cacaoa, esenţa de rom şi făina cernută cu praful de copt. Se frământă totul bine. Obţinem o bilă de aluat nelipicios pe care îl punem la frigider pentru 30 de minute. Se formează bastonaşe care se pun pe hârtie de copt şi se dau la cuptorul preîncălzit pentru maxim 15 minute. Se lasă să se răcească în tavă, apoi se pudrează cu cacao şi se decorează cu crema de ciocolată obţinută din ciocolata topită cu frişca lichidă si untul. Poftă bună! Daca ti-a placut reteta noastra "Bastonaşe cu nucă şi ciocolată" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de Constelatialeu
Blat : Am folosit o forma de tort detasabila cu diametrul de 28 cm. Tapetam forma cu hartie de copt si apoi ne apucam sa facem blatul. 11 abusuri ( 5 albusuri sunt de la crema cu ness) cu un...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|