Ingrediente
- 2 dovlecei mici bio
- 2 morcovi bio
- 2 linguri de sos chermoula
- (ingrediente : patrunjel, arpagic, busuioc, 2 catei de usturoi, 1 lingurita sare marina, 1 lingura concentrat de rosiii, 3 linguri ulei , chimen, paprika)
- 2 linguri ulei
- 2 linguri faina low carb cu seminte
Mod de preparare
Pregatiti sosul din ierburi.
Spalati si mixati ierburile cu usturoiul , sarea, uleiul si bulionulde rosii. Asezonati.
Spalati si curatati legumele (daca sunt bio puteti lasa coaja).
Taiati-le bastonase.
Intr-un castron amestecati marinata, uleiul si faina low carb. Puneti bastonasele de legume si inrobati-le in acest amestec.
Depuneti bastonasele pe o placa acoperita de hartie de copt.
Dati la cuptorul incalzit la 210°C timp de 16 minute.
Serviti cu un sos alb : 3 linguri de branza batuta (sau iaurt), 1 lingura zeama de lamaie , sare, boia de ardei si patrnjel tocat.
Foarte bune, nu sunt crocante ca cartofii prajiti dar sunt mult mai sanatoase.
Fara sosul alb aveti o reteta buna de post.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bastonase de dovlecei si morcovi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|