Betisoare crocante de sparanghel cu bacon

Postat de panacris in Aperitive / Garnituri
24 Aug 2011 | 5521 vizualizari
Betisoare crocante de sparanghel cu bacon

Am achizitionat un borcan cu sparanghel. In Bucuresti, nu prea gasesti la piata sparanghel proaspat (sau cel putin eu nu am gasit!!!) . Am cautat o reteta care sa fie si pe placul familiei mele (adica sa aiba si "derivate" din carne!!!) Am gasi reteta lui Meosiris si am aplicat. A iesit un aperitiv delicios!!!

Ingrediente

  • sparanghel un borcan
  • prosciutto 100 gr.
  • cascaval ras 50 gr.
  • ulei de masline

Mod de preparare

Se scoate sparanghelul din conserva de apa. Se inveleste fiecare bucata cu prosciutto si se aseaza intr/un vas rezistent la caldura. Se stropeste cu putin ulei de masline si se rade putin cascaval deasupra. Vasul cu spranghelul astefel pregatit se introduce in cuptorul preincalzit pentru cca. 10 minute pana se rumeneste sunca. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Betisoare crocante de sparanghel cu bacon" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Clatite umplute cu piept de pui si ciuperci

Postat de gurita_ta2005

Clatite umplute cu piept de pui si ciuperci

Faina se amesteca cu oul,sarea si lapte,pana cand avem o compozitie subtire pentru clatite. Se prajesc clatitele si se scot pe o farfurie. Intr-o tigaie de ceramica punem ceapa tocata marunt...

Citeste continuarea

Saleuri

Postat de GeorgianaGrigorescu

Saleuri

Amestecam faina cu cascavalul ras. Adaugam treptat margarina, otetul si apa  framantand usor cu mana. Dupa ce amestecam bine toate ingredientele intindem coca pe o planseta apoi o rulam....

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.08.2011, 09:27
la 24.08.2011, 09:33
Se gaseste sparanghel proaspat in supermarket Un aperitiv pe gustul meu !
la 24.08.2011, 10:16
bun
la 24.08.2011, 10:18
la 24.08.2011, 13:17

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking