Bezele cu nuca si bombonele colorate

Postat de Constelatialeu in Dulciuri
18 Dec 2015 | 2742 vizualizari
Bezele cu nuca si bombonele colorate

Pentru ca am dezghetat albusuri pentru glazura de turta dulce,am facut si niste bezele, ca erau suficiente albusuri.... Mos Craciun te cam rasfat, poate uiti sa treci si pe la mine, zic nu dau cu parul.....

Ingrediente

  • 180 g albusuri
  • 250 g zahar tos cu granulatie mica
  • nuca
  • bombonele colorate

Mod de preparare

Albusurile cu un praf de sare le-am mixat bine de tot, apoi am adaugat zaharul, putin cate putin, dupa fiecare lingura pusa, mixam cca 10 min, pana am terminat tot zaharul si am obtinut o bezea foarte tare. Am tapetat tava de la cuptor cu hartie de copt, am asezat un sfert de miez de nuca si apoi am format bezeaua cu ajutorul unui posh, am ornat cu bombonele colorate, am bagat tava in cuptor si am lasat usa cuptorului intredeschisa... pret de 2 ore, sa se usuce bine bezelele.... pe alocuri au capatat o culoare mai galbuie, dar nu-i bai ca-s frumusele oricum....

Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele cu nuca si bombonele colorate" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Langosi unguresti

Postat de RuxyRux

Langosi unguresti

Langosii se pregatesc repede insa aveti putin de asteptat pana este gata aluatul. Faina se  cerne si se pune intr-un vas larg, se amesteca cu restul ingredientelor , se framanta aluatul(...

Citeste continuarea

Pasca fara aluat

Postat de Sim0naWorld

Pasca fara aluat

Stafidele le-am pus la hidratat in esenta de rom si apa calduta, cat sa le acopere, lasandu-le cel putin 30 minute. Branza de vaci am amestecat-o cu ouale, zaharul, zaharul vanilat, extractul de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.12.2015, 15:27
Ce bezele frumusele
la 18.12.2015, 15:28
Mosule treci pe la Cleme si adumi si mie Bezele
la 18.12.2015, 15:28
ce frumoase sunt , zici tu ca nu dai cu paru ,dar cred ca dai cu bezele
la 18.12.2015, 15:50
Ioi ce-mi plac astea da' mie nu-mi iese bezeaua
la 18.12.2015, 15:54
Mie nu-mi iasa bezelele

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking