Bibilica cu masline

Postat de aura78 in Mancaruri cu carne
17 Feb 2014 | 5111 vizualizari
Bibilica cu masline

Usor de facut ...si foarte buna .Te invit sa o probezi .

Ingrediente

  • -1 bibilica
  • -5 catei de usturoi mari
  • -2 -3 crengute de rozmarin
  • -100 g de masline negre fara samburi
  • -sare
  • -1 paharel ulei de masline
  • - 1/2 pahar de otet de vin rosu (otet culoarea rosie)

Mod de preparare

Spala bibilica si transeaz-o.

Intr-o cratita de teflon pune uleiul ,usturoiul taiat marunt,aseaza bibilica si adauga rozmarinul . Pune-o pe foc si intoarce din cand in cand bibilca pe toate partile .Cand vezi ca a prins putina culoare adauga otetul si pune la foc redus .Pune capacul si las-o sa fiarba pentru aproximativ 40 -45 de minute .Din cand in cand ,intoarce-o .Daca vezi ca este nevoie adauga foarte putina apa .In cazul meu nu a fost nevoie.   Cand ii lipseste 5 minute sa se termine,adauga maslinele intregi .

Daca ti-a placut reteta noastra "Bibilica cu masline" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv quiche cu carne de porc, verdeturi si oua de bibilica

Postat de panacris

Aperitiv quiche cu carne de porc, verdeturi si oua de bibilica

Aluatul fraged se lasă la dezghețat conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Verdețurile și legumele se spală, curăță, se toacă mărunt și apoi se călesc în ulei, fără...

Citeste continuarea

Bibilică la cuptor

Postat de panacris

Bibilică la cuptor

Bibilica curățată bine de pene, se presară cu sare aromată, se unge cu ulei de măsline și se așează într-un vas înalt, se acoperă cu apă și vin, plus mirodeniile de mai...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.02.2014, 21:15
la 17.02.2014, 22:54
Cred ca e tare gustos
la 17.02.2014, 23:58
la 18.02.2014, 08:43
la 18.02.2014, 10:11

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking