Bilute de cascaval (2)

Postat de LUK in Aperitive / Garnituri
18 Ian 2011 | 6433 vizualizari
Bilute de cascaval (2)

Pentru ca am incercat 2 variante..la cuptor si in ulei..

Ingrediente

  •  1ou
  • 50-60gr cascaval
  • 2 cartofi de marime medie
  • sare,piper dupa gust
  • 2 catei de usturoi
  • o crenguta mica de patrunjel
  • ulei pentru prajit
  • faina pentru modelat

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja. Cand sunt fierti se racesc,se curata de coaja si se dau pe razatoarea mica.Se pun intr-un castron.Se rade cascavalul,usturoiul curatat,se toaca marunt patrunjelul,se adauga sare,piper oul si se omogenizeaza.

Se fac bilute care se dau prin faina si se prajesc in uleiul incins pe ambele parti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute de cascaval (2)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Carnati in aluat

Postat de AnyCostescu

Carnati in aluat

Drojdia se pune la dizolvat in apa calduta. Faina se pune intr-un bol.Se pune oul,sarea,oregano si smantana si se ammesteca.Se adauga drojdia si incepe sa se framante un aluat moale dar...

Citeste continuarea

Insule de ciuperci cu Miez de Lapte

Postat de MotanLaOale

Insule de ciuperci cu Miez de Lapte

Ciupercile se curata, se spala, se scot coditele si se lasa la scurs si uscat. Pastrama afumata se taie fasii inguste si lungi. Se ia cate o palarie de ciuparca, se pune 1/2 lingurita de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.01.2011, 15:42
bune bune
la 18.01.2011, 15:43
Foarte fine
la 18.01.2011, 15:48
Care au fost mai bune?
la 18.01.2011, 15:49
Anca mie mi au placut mai mult in cuptor..le am facut asa sa le poata manca si Patricia..a mancat una si apoi n-a mai vrut..ca pusesem si smantana peste..dar gustul iti dai seama ca nu difera...
la 18.01.2011, 15:50
Motane..Mihaela

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking