Biscuiti cu branzeturi si mix de seminte

Postat de rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri
25 Feb 2016 | 5283 vizualizari
Biscuiti cu branzeturi si mix de seminte

Cand am chef de rontaiala, imediat imi zboara gandul la biscuiti sau fursecuri. Dau imediat o raita prin frigider, ma uite ce am, ce cu ce se combina si ma apuc de treaba. Mereu obtin ceva bun de servit langa un ceai, o cafea, de ce nu si o bere ;)

Ingrediente

  • 1 ou
  • 5 linguri smantana de tara
  • 100 gr branza de vaci
  • 2 linguri parmezan ras
  • 2 linguri cascaval ras
  • 2 linguri fulgi de ovaz
  • 3 linguri mix de seminte (contine seminte de dovleac, de floarea soarelui, de in si susan)
  • 10 linguri faina
  • 1 lingurita rasa sare

Mod de preparare

Intr-un bol mixam oul cu smantana.
Punem branza de vaci, amestecam bine, apoi parmezanul si cascavalul.
Adaugam semintele, fulgii de ovaz, sarea si le amestecam cu o lingura.
Punem faina, rand pe rand, amestecam cu lingura cat putem, apoi cu mana framantam pana obtinem un aluat omogen.

Presaram putina faina pe masa de lucru.
Rasturnam aluatul si cu sucitorul, intindem o foaie potrivit de groasa.
Taiem niste dreptunghiuri cu o rotita zimtata si le asezam intr-o tava tapeta cu hartie de copt. Strangem marginile, iar intindem o foaie, iar taiem cu rotita zimtata, tot asa pana terminam tot aluatul.
Biscuitii asezati in tava ii intepam cu ajutorul unei furculite.

Introducem biscuitii in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pana devin aurii deasupra.

Cand sunt gata, ii scoatem din cuptor, ii lasam sa se raceasca, apoi ii pastram intr-o caserola.

 

Sa aveti pofta la rontait!

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu branzeturi si mix de seminte" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (42)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Parjoale by gaby

Postat de gurita_ta2005

Parjoale by gaby

Carnea de tocat se amesteca cu oul,condimentele,ceapa tocata marunt,morcovul dat pe razatoarea mare,ardeiul gras tocat cuburi(este optional). Cartoful se da pe razatoarea mare si se lasa cateva...

Citeste continuarea

Rulou de omleta cu verdeata si carnat de casa

Postat de AdrianUdrea

Rulou de omleta cu verdeata si carnat de casa

Carnatul de casa il preparam la cuptor, intr-o tava tapetata cu hartie de copt, pentru 10-15 minute la 200 de grade. Intr-un bol, spargem ouale, adaugam o lingurita de mustar si verdeata...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.02.2016, 11:00
buni buni
la 25.02.2016, 11:01
Super buni, biscuitii cu branza sunt foarte, foarte buni, imi plac tare mult, ai tai arata tare bine! Bravoo!
la 25.02.2016, 11:05
Yamii, ce biscuiti deliciosi!
la 25.02.2016, 11:14
Ce mult imi plac!
la 25.02.2016, 11:23
super, as face si eu

Vezi toate comentariile (42)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking