Biscuiti cu ovaz si ciocolata

Postat de Irina in Prajituri
28 Oct 2013 | 13212 vizualizari
Biscuiti cu ovaz si ciocolata

De cate ori mergem la o cafenea imi place sa-mi iau, alaturi de cafea, un biscuit din ala mare, mare de ovaz, cu ciocolata. Atat de mult imi plac incat am zis ca-i cazul sa fac si eu. Evident, sunt muuuult mai buni...

Ingrediente

  • 200 g faina alba
  • 350 g faina de ovaz
  • 250 g unt moale
  • 400 g zahar brun
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 oua
  • 100 g miez de nuca
  • 1 ciocolata
  • sare

Mod de preparare

Cei mai buni biscuiti, ever! Nu degeaba prefer eu dulciurile facute in casa.

Am incins intai cuptorul la 180 grade.

Am pus untul topit impreuna cu zaharul si le-am mixat, dupa care am adaugat ouale, praful de sare, faina alba si praful de copt.

Am incorporat apoi faina de ovaz, nuca si ciocolata.

Am tapetat tava aragazului cu foaie de copt si am pus din compozitie cate o lingura plina din loc in loc.

Am lasat destul spatiu intre biscuiti, pentru ca aluatul se lasa.

Am pus tava la cuptor pentru 20 minute.

Daca faceti biscuitii mai mici, reduceti timpul de coacere. 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu ovaz si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (46)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert cheesecake cu menta si capsuni

Postat de merisor67

Desert cheesecake cu menta si capsuni

Pentru stratul de biscuiți, sfărâmăm biscuiții mai grosier și îi punem într-un vas. Adăugăm peste ei untul topit și amestecăm rapid pentru a se pătrunde uniform....

Citeste continuarea

Desert cu biscuiti, alune de padure si curmale

Postat de simona72

Desert cu biscuiti, alune de padure si curmale

Prima oara de ocupam de fructele uscate, adica de curmale. Ele necesita sa stea la hidratat 1-2 ore. Se taie curmalele in bucati (depinde cat sunt de mari), se pun intr-un castron si se adauga...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.10.2013, 16:40
cei mai buni si mie imi plac muult
numai ca eu nu pun cociolata,pun stafide sau merisoare )
la 28.10.2013, 16:44
Asta suna ceva de genul ''Mananci calule ovaz''...
la 28.10.2013, 16:44
Ce bine arata!
la 28.10.2013, 16:48
CE frumusei sunt!
la 28.10.2013, 16:51
Cleme, sunt bestiali

Vezi toate comentariile (46)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking