Bilute crocante

Postat de Valclaudia in Dulciuri
22 Iun 2014 | 3247 vizualizari
Bilute crocante

Ingrediente

  • sos de ciocolata (100 gr. ciocolata neagra+ 50ml frisca lichida)
  • 100 gr. fulgi de porumb
  • 100 gr. seminte de floarea soarelui decojite
  • 200 gr. curmale deshidratate
  • cca 100 gr.sambure de nuca taiat grosier
  • 4 linguri miere
  • 1 lingurita coaja de portocala confiata
  • 3 linguri smantana fermentata
  • 100 gr. faina de ovaz
  • cca 100 gr. seminte de susan

Mod de preparare

Intai facem sosul de ciocolata (topim intr-o craticioara la foc mic ciocolata in frisca lichida).

Preincalzim cuptorul (165 grade), tapetam o tava cu hartie  de copt.

Amestecam intr-un castron toate ingredientele (mai putin susanul!), nu conteaza ordinea , pana obtinem un amestec lipicios, din care vom modela bilute de marimea dorita, le trecem prin seminte de susan,le asezam in tava pe harie de copt, dam tava la cuptor pana se coc bilutele (la exterior devin crocante iar mijlocul va fi mai moale), in jur de 40 min. la 165 grade.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute crocante" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tort 26

Postat de CameliaComan

Tort 26

Blat cacao: Mixam ouale cu zaharul pana isi tripleaza volumul si se deschid la culoare. Amestecam faina cu cacaua si apoi o cernem. Adaugam cate 2 linguri din amestecul solid in cel lichid si...

Citeste continuarea

Desert Non plus ultra

Postat de katty

Desert Non plus ultra

Mixam untul aflat la temperatura camerei cu 50 gr zahar, un praf de sare, vanilie si galbenusurile. Adaugam faina  si framantam un aluat nelipicios pe care il intindem cu sucitorul pe un blat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.06.2014, 08:38
Ahaaaaaaaaa!N-a cerut nimeni.Ce bine, ca pot lua cate vreau!(cate or fi ramas din bunatati)
la 22.06.2014, 08:40
au gustul batoanelor de cereale din comert. Te servesc cu mare drag,Buni drag!
la 22.06.2014, 08:43
Bune!!!
la 22.06.2014, 08:57
la 22.06.2014, 09:26

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking