Ingrediente
- 200 g faina alba
- 350 g faina de ovaz
- 250 g unt moale
- 400 g zahar brun
- 1 lingurita praf de copt
- 2 oua
- 100 g miez de nuca
- 1 ciocolata
- sare
Mod de preparare
Cei mai buni biscuiti, ever! Nu degeaba prefer eu dulciurile facute in casa.
Am incins intai cuptorul la 180 grade.
Am pus untul topit impreuna cu zaharul si le-am mixat, dupa care am adaugat ouale, praful de sare, faina alba si praful de copt.
Am incorporat apoi faina de ovaz, nuca si ciocolata.
Am tapetat tava aragazului cu foaie de copt si am pus din compozitie cate o lingura plina din loc in loc.
Am lasat destul spatiu intre biscuiti, pentru ca aluatul se lasa.
Am pus tava la cuptor pentru 20 minute.
Daca faceti biscuitii mai mici, reduceti timpul de coacere.
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu ovaz si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (46)
|