Ingrediente
- 175 g faina de ovaz
- 100 g faina alba
- 200 g Green Sugar
- 125 g unt
- 1 lingurita praf de copt
- 1 ou
- 2 linguri merisoare
- 2 linguri nuci macinate
- 2 linguri fulgi de migdale
Mod de preparare
Intai am pregatit toate ingredientele,astfel incat untul sa aiba timp sa se inmoaie.
In vasul robotului am pus untul impreuna cu zaharul si am inceput sa mixez, am adaugat oul mixand in continuare, asigurandu-ma ca indulcitorul natural s-a topit (se topeste mai greu decat zaharul).
Am adaugat faina alba, praful de copt, apoi faina de ovaz.
La final am amestecat fulgii de migdale, nucile si merisoarele.
Am luat cu o lingura din aluatul obtinut si am format bile mici, pe care le-am pus intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Am pus biscuitii la cuptor pentru 15-20 minute la 180 °C.
Daca ii preferati mai crocanti lasati-i spre 20 minute, pana incep sa se rumeneasca usor iar daca va plac mai fragezi scurtati timpul de coacere cu 5 minute. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu ovaz si merisoare" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|