Ingrediente
- 1 cana de zahar tos (cana obisnuita de 250 ml)
- 1/4 cana de ulei
- 4 pliculete zahar vanilat
- 1 tableta ciocolata 70% cacao, topita si racorita
- 2 oua
- 1 cana faina
- 2 linguri cacao
- 1 plic praf de copt
- 1 praf de sare
- 1 cana zahar pudra (pt. crusta)
Mod de preparare
Intr-un bol mare amestecati zaharul tos, cel vanilat, uleiul, ciocolata si lingurile de cacao. Incorporati ouale pe rand. Intr-un alt bol amestecati faina cu praful de copt si praful de sare, iar apoi adaugati compozitia de faina peste ingredientele umede.
Acoperiti aluatul si lasati-l la rece cel putin o ora. Incalziti cuptorul la 175 grade C si tapetati o tava cu hartie de copt. Formati bilute dun aluat si acoperitile cu zahat pudra. Asezati bilutele de aluat in tava lasand un spatiu de 4 cm. intre ele. Introduceti tava la cuptor si coaceti aprox. 12 minute sau pana prajiturelele cedeaza doar putin cand le apasati in centru.
Scoateti din cuptor si raciti inainte de a le servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti de ciocolata in crusta de zahar pudra" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (4)
|