Biscuiti digestivi cu miere si scortisoara (de post)

Postat de vio_dreams in Prajituri
4 Apr 2013 | 5018 vizualizari
Biscuiti digestivi cu miere si scortisoara (de post)

Ingrediente

  • 100 gr tarate de ovaz
  • 100 gr faina integrala
  • 150 gr margarina vegetala moale
  • 100 gr miere de albine
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 lingurita praf copt

Mod de preparare

Punem intr-un vas taratele de ovaz, faina, praful de copt si scortisoara. Adaugam margarina  moale si mierea.

Framantam bine cu mainile pana obtinem o compozitie omogena. Dam la frigider pentru cel putin jumatate de ora.

Aplatizam bila de aluat cu mana si o asezam pe suprafata de lucru pe care am presarat tarate de ovaz. Presaram si deasupra tarate si intindem foaia cu sucitorul. Decupam biscuitii cu o forma.

Ii desprindem cu grija si ii punem in tava.

Punem biscuitii in cuptorul incalzit in prealabil si ii coacem circa 5-10 minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti digestivi cu miere si scortisoara (de post)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Prajitura cu mere

Postat de Valclaudia

Prajitura cu mere

Margarina la temperatura camerei se amesteca cu laptele rece de la frigider, cu zaharul, cu sarea si zaharul. Adaugam faina,bicarbonatul si obtinem un aluat elastic pe care il lasam la rece pentru...

Citeste continuarea

Desert prajitura saseasca cu afine

Postat de mirela0911

Desert prajitura saseasca cu afine

Mai intai se prepara grisul. Se pune laptele la fiert impreuna cu sarea, zaharul si zaharul vanilat. Cand incepe sa fiarba se toarna in ploaie grisul, amestecand cu un tel sa nu se faca cocoloase....

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.04.2013, 14:41
ce frmosi sunt!
la 04.04.2013, 14:46
Frumusele foc
la 04.04.2013, 15:25
la 04.04.2013, 15:29
la 04.04.2013, 15:38
Frumosi si gustosi!!

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking