Ingrediente
- 150 g unt (temperatura camerei)
- 150 g zahar
- 1 ou
- esenta de vanilie
- 30 g cacao
- 270 g faina
- 2 lingurite praf de copt
Mod de preparare
Intr-un bol mixam untul cu zaharul si vanilia, pe urma adaugam oul si cacaua, omogenizam si la final faina cu praful de copt.
Framantam bine pana obtinem un aluat omogen, nelipicios si putin moale.
Il intindem pe suprafata de lucru de grosime 6 milimetri (este importanta grosimea, deoarece daca ii faceti subtiri ies arsi si foarte tari...asa ies fragezi si numai buni alaturi de o cafeluta)!!!
Cu forme speciale formam biscuitii, apoi ii asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si-i dam la cuptorul preincalzit la 180°C pentru 15-20 minute.
Cand sunt gata, ii lasam sa se racoreasca apoi ii savuram cu lapte, cu ceai, la cafea...sunt tare buni si fragezi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti fragezi cu cacao" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
|