Biscuiti spiralati

Postat de bitza in Prajituri
5 Dec 2010 | 6106 vizualizari
Biscuiti spiralati

Ingrediente

  • 200 g unt/margarina
  • 150 g zahar pudra
  • 1 ou
  • Vanilie
  • Coaja rasa de lamaie,portocale
  • 300 g faina
  • 5 g praf de copt
  • 3 linguri cacao neagra

Mod de preparare

Margarina la temperatura camerei se mixeaza cu zaharul pudra pana devin o crema spumoasa.Se adauga oul si se mixeaza pana se incorporeaza bine si redevine o crema omogena.Se adauga aromele si se incorporeaza faina amestecata cu praf de copt.

Aluatul se imparte in 2 parti egale.In una din jumatati se incorporeaza prin framantare cacaua.

Masa de lucru se unge cu ulei;se intinde aluatul alb  intr-un dreptunghi;la fel si blatul negru se intinde intr-un dreptunghi egal cu cel alb.Peste blatul alb se aseaza blatul negru si se ruleaza impreuna.Rulada se lasa 30 de minute la frigider apoi se taie felii de 1 cm grosime si se aseaza pe o tava tapetata cu hartie de copt.Se coc aprox 15 minute in cumptorul preincalzit la 180 grade C.Se pastreaza in cutii din metal inchise erimetic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti spiralati" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Biscuiti fragezi spiralati

Postat de Brindusa

Biscuiti fragezi spiralati

Amesteca foarte bine faina, zaharul pudra, zaharul tos, sarea, praful de copt. Adauga untul si amesteca cu varful degetelor, pana ce se formeaza un amestec asemanator firimiturilor de paine....

Citeste continuarea

Biscuiti spiralati

Postat de TAB1TA

Biscuiti spiralati

Este important ca oul si untul sa se scoata din timp din frigider la tempetatura camerei. Untul se bate bine cu zaharul pana devine ca o spuma. Se adauga oul si se amesteca in continuare....

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.12.2010, 15:49
am mai vazut si la alte fete..frumosi
la 05.12.2010, 16:23
suuuuuuuper
la 05.12.2010, 16:45
frumosi!!!5
la 05.12.2010, 17:24
foarte frumosi si sunt si gustosi......
la 05.12.2010, 18:57
ce faini sunt

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking