Blat de tort clasic

Postat de MotanLaOale in Scoala de gatit Bucataras
18 Ian 2020 | 1977 vizualizari
Blat de tort clasic

Ingrediente

  • 6 oua
  • 1 cana zahar
  • 1 cana faina
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • un praf de sare
  • CANA DE 250ml

Mod de preparare

Ouale se separa in albusuri si galbenusuri.

Se bat albusurile cu un praf de sare.

Se adauga zaharul si se mixeaza pana devine o crema lucioasa.

Se adauga galbenusurile si se omogenizeaza.

Se adauga faina si se amesteca usor cu o spatula pana la omogenizare.

Se toarna intr-o forma (diametru 26 cm) unsa cu unt si se coace in cuptor 25-30 minute.

Se incearca cu scobitoarea.

Cand este gata, se scoate din forma si se lasa la racit.

Se taie in trei doar a doua zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Blat de tort clasic" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Retete similare

Cum se curata o rodie

Postat de AlexTeacher

Cum se curata o rodie

Rodia se poate curata in doua moduri: Prima varianta: se taie capacelul rodiei pana incep sa se vada bobitele si se scobeste in interior cotorul, eliminandu-l. Apoi se cresteaza de jur...

Citeste continuarea

Sos Arrabbiata pentru paste

Postat de AlexTeacher

Sos Arrabbiata pentru paste

  Incep prin a scoate semintele de la ardei; Salotele le voi taia cubulete; Acum pun uleiul intr-o craticioara si voi pregati totul la...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

la 18.01.2020, 17:03
Ce fain arata
la 18.01.2020, 17:12
Foarte frumos!
la 18.01.2020, 19:19
la 18.01.2020, 19:37
Iti plac clasicii?
la 18.01.2020, 20:10
Multumesc

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking