Desert tort cu crema de cappuccino si krantz
Postat de merisor67
Preparare blat Preîncălzim cuptorul la 180 de grade C. Mixăm albușurile spumă, apoi adăugăm, treptat, zahărul și mixăm în continuare până vom obține o bezea...
Citeste continuarea
Ingrediente
Mod de preparareOuale se separa in albusuri si galbenusuri. Se bat albusurile cu un praf de sare. Se adauga zaharul si se mixeaza pana devine o crema lucioasa. Se adauga galbenusurile si se omogenizeaza. Se adauga faina si se amesteca usor cu o spatula pana la omogenizare. Se toarna intr-o forma (diametru 26 cm) unsa cu unt si se coace in cuptor 25-30 minute. Se incearca cu scobitoarea. Cand este gata, se scoate din forma si se lasa la racit. Se taie in trei doar a doua zi. Daca ti-a placut reteta noastra "Blat de tort clasic" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|
Postat de merisor67
Preparare blat Preîncălzim cuptorul la 180 de grade C. Mixăm albușurile spumă, apoi adăugăm, treptat, zahărul și mixăm în continuare până vom obține o bezea...
Citeste continuareaPostat de aliliana
Blat: Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se mixeaza spuma cu un praf de sare, peste care se adauga treptat zaharul, pana ce rezulta o bezea frumoasa. Galbenusurile se...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|