4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Ingrediente
Mod de preparareSE RUPE CIOCOLATA BUCATELE SI SE PUNE LA TOPIT PE BAIE DE ABURI, SE ADAUGA GALBENUSURILE PE RAND AMESTECANDU-SE BINE DUPA FIECARE DIN ELE, APOI SE ADAUGA MARGARINA TAIATA CUBULETZE SI SE AMESTECA IN CONTINUARE PANA SE TOPESTE ACEASTA SI SE INCORPOREAZA. SE DAUGA CELE 10 LINGURI DE ZAHAR PUDRA AMESTECANDU-SE ENERGIC SI APOI CELE 10 LINGURI DE NUCA, LA FINAL ADAUGAM ESENTA DE ROM. LASAM COMPOZITIA SA SE RACEASCA SI DUPA ACEEA CU FORMAM BOMBOANELE PUNAND IN FIECARE DIN ELE CATE O VISINA SI LE DAM PRIN NUCA MACINATA. Daca ti-a placut reteta noastra "BOMBOANE DE CIOCOLATA" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de Constelatialeu
Iata cum se prepara Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata Am pus gelatina la hidratat in apa rece, am stors mandarinele. Sucul de mandarine l-am pus intr-un castron de inox, am...
Citeste continuareaPostat de Constelatialeu
Iata cum se prepara Reteta de tort cu jeleu de zmeura si de ness Blat : Am folosit o forma de silicon cu diametrul de 20 cm, am impartit compozitia in 3 si am copt 3 blaturi. Am pus ciocolata...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|