Bomboane moi de ciocolata

Postat de laylalala in Prajituri
22 Dec 2010 | 4160 vizualizari
Bomboane moi de ciocolata

Ingrediente

  • * 100 gr unt   
  • * 140 gr zahar brun   
  • * 1 ou   
  • * 100 gr smantana   
  • * 150 gr ciocolata amaruie/cu lapte, topita   
  • * 200 gr faina   
  • * 50 gr cacao pudra   
  • * ½ lingurita praf de copt   
  • * ½ lingurita bicarbonat de sodiu   
  • * 4 linguri pline de Mascarpone   
  • * ciocolata topita, pentru glazura

Mod de preparare

  1. Incinge cuptorul la 190˚C. Tapeteaza o tava cu foaie de copt.
  2. Intr-un vas amesteca faina cu cacaoa, praful de copt, si bicarbonatul. Intr-un bol bate untul cu zaharul. Incorporeaza oul urmat de smantana si ciocolata. Inglobeaza ingredientele uscate. Toarna aluatul obtinut in tava pregatita si da checul la copt pana cand la inserarea unei scobitori in centru aceasta va iesi curata. Lasa checul sa se raceasca complet.
  3. Sfarama checul intr-un vas. Adauga 4 linguri pline de Mascarpone si amesteca bine. Formeaza din acest amestec bilute pe care le treci apoi prin ciocolata topita.Lasa bilutele la rece pana cand se intareste glazura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane moi de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Prajitura cu visine, glazura de visine si crema de vanilie

Postat de Pungasa_Rogue

Prajitura cu visine, glazura de visine si crema de vanilie

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Blat: Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Se adauga zaharul si se mixeaza pana cand devin bezea....

Citeste continuarea

Tarta de fructe cu gelatina

Postat de Valclaudia

Tarta de fructe cu gelatina

Intai ne ocupam de prepararea blatului: Separam albusurile de galbenusuri, zaharul se adauga peste galbenusuri, la fel si praful de copt si coaja de lamaie, si de amesteca pana cand...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.12.2010, 21:33
Vreaaaaaaaauuu!!
la 23.12.2010, 01:12
imi place tare mult reteta ta!
la 23.12.2010, 10:18
bune rau
la 23.12.2010, 18:54
wow,ce idee super
la 23.12.2010, 21:44

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking