Ingrediente
- 500 g lapte praf
- 200 g zahar pudra
- o lingura mare smantana
- 200 g unt
- putina esenta de vanilie
- 150 g nuca de cocos + 300 g nuca cocos
- 150-200 g biscuiti simpli macinati
- un borcan de compot de visine Raureni
Mod de preparare
Am pus laptele praf intr-un vas cu zaharul pudra si 150 g nuca de cocos.
Apoi am adaugat untul incalzit usor la microunde si am amestecat bine pana s-a incorporat. (putem folosi mixerul)
Am adaugat smantana si esenta.
Deoarece mi se parea molicel aluatul am urmat sfatul Laurei si am adaugat biscuiti pisati ( se poate adauga de asemenea lapte praf sau foaie de napolitana rupta bucati mici mici).
Visinele fara samburi le-am scos pe servet unde le-am lasat sa se scurga bine de tot.
Apoi am pus compozitie pe mana, o visina inauntru si am format bilute de diverse marimi si le-am rostogolit prin nuca de cocos alba si nuca de cocos rosie.
Le lasam la frigider sa se odihneasca....si sper sa nu se manance prea multe pana pe 31. :)))
Mi-au iesit cam 80 de bombonele.
PS: asta-i reteta pe placul broscutei noastre....din aia de te manjesti pe maini :))))
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (13)
|