Ingrediente
Ingrediente Bomboane Raffaello, desertul care cucereste prin gust si aroma fina a nucii de cocos
- pentru aproximativ 40 de bomboane:
- 200 g lapte praf
- 200 g unt la temperatura camerei
- 200 g zahar pudra
- 175 g nuca de cocos
- alune de padure
Mod de preparare
Cum se prepara Bomboane Raffaello, desertul care cucereste prin gust si aroma fina a nucii de cocos
Untul se mixeaza cu zaharul pudra, pana se obtine o spuma usoara. Se adauga laptele praf si 100 g nuca de cocos si se amesteca cu o lingura. Se omogenizeaza si amestecul rezultat se lasa la frigider circa o ora.
Se formeaza in palma, cate o bomboana, se pune in mijloc cate o aluna de padure si apoi se remodeleaza bomboana si se ruleaza prin restul de nuca de cocos. Se tin la frigider pana se servesc.
Gustul nucii de cocos se regaseste si in reteta de Tort Raffaello sau te poti rasfata cu delicioasa Prajitura Raffaello.
Iti recomandam sa incerci si aceasta reteta de Prajitura Raffaello care te va cuceri de la prima bucatica.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello, desertul care cucereste prin gust si aroma fina a nucii de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|