Bomboane Raffaello, desertul care cucereste prin gust si aroma fina a nucii de cocos

Postat de stefy_a in Dulciuri
6 Ian 2017 | 32724 vizualizari
Bomboane Raffaello, desertul care cucereste prin gust si aroma fina a nucii de cocos

Cine nu a gustat vreodata aceste Bomboane Raffaello, desertul care cucereste prin gust si aroma fina a nucii de cocos? Cand vine vorba despre aceaste bomboane delicioase, salivam deja. Savoarea nucii de cocos, cremozitatea umpluturii, toate combinate dau un rezultat irezistibil. Pentru Bomboane Raffaello, desertul care cucereste prin gust si aroma fina a nucii de cocos ai nevoie de urmatoarele ingrediente: lapte praf, unt, zahar, nuca de cocos, alune.

Ingrediente

Ingrediente Bomboane Raffaello, desertul care cucereste prin gust si aroma fina a nucii de cocos

  • pentru aproximativ 40 de bomboane:
  • 200 g lapte praf
  • 200 g unt la temperatura camerei
  • 200 g zahar pudra
  • 175 g nuca de cocos
  • alune de padure

Mod de preparare

Cum se prepara Bomboane Raffaello, desertul care cucereste prin gust si aroma fina a nucii de cocos

Untul se mixeaza cu zaharul pudra, pana se obtine o spuma usoara. Se adauga laptele praf si 100 g nuca de cocos si se amesteca cu o lingura. Se omogenizeaza si amestecul rezultat se lasa la frigider circa o ora.

Se formeaza in palma, cate o bomboana, se pune in mijloc cate o aluna de padure si apoi se remodeleaza bomboana si se ruleaza prin restul de nuca de cocos. Se tin la frigider pana se servesc.

Gustul nucii de cocos se regaseste si in reteta de Tort Raffaello sau te poti rasfata cu delicioasa Prajitura Raffaello.

Iti recomandam sa incerci si aceasta reteta de Prajitura Raffaello care te va cuceri de la prima bucatica.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello, desertul care cucereste prin gust si aroma fina a nucii de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert cozonac pufos cu nuca si rahat

Postat de eumimi

Desert cozonac pufos cu nuca si rahat

Punem faina intr-un bol incapator si ii facem o adancitura in mijloc in care vom pune maiaua. Facem maiaua din 6 linguri de lapte caldut, 1 lingura de zahar si drojdia, amestecam bine pana...

Citeste continuarea

Inghetata cu aroma de vanilie

Postat de Pungasa_Rogue

Inghetata cu aroma de vanilie

Se pune amidonul intr-un castron si se dilueaza cu putin lapte. Se adauga zaharul, galbenusurile si inca putin lapte si se omogenizeaza (eu am pus lapte caldut si probabil din pricina asta s-au...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.01.2017, 15:22
buneeeee!
la 06.01.2017, 15:25
bune
la 06.01.2017, 15:39
hmmm ce bune sunt astea , perfecte
la 06.01.2017, 15:49
la 06.01.2017, 16:19
Foarte mult îmi plac și mie!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking