Ingrediente
- 800g carne de miel pentru bors,
- 2cepe,
- 1morcov,
- 1telina mica,
- 1ardei gras,
- 1ardei iute,
- 4leg.de stevie,
- 4leg.de loboda rosie,
- 2leg.de leustean,
- 1l de bors proaspat,
- 1lingura orez,
- 1cutie de rosii in bulion,
- 2oua
Mod de preparare
O reteta excelenta de ciorba de miel de Pasti. Merita sa o preparati!
Carnea,portionata,spalata,o dau in cateva clocote.
arunc apa,spal oala si carnea de spuma apoi o pun din nou la fiert cu apa rece si jumatate de lingurita de zahar;
pun capacul si las sa fiarba incet;
cand incepe sa clocoteasca,spumuiesc daca e cazul apoi tai legumele foarte marunt;
dupa ce carnea este aproape fiarta adaug rosiile taiate daca nu sunt,stevia si loboda spalate si taiate;
dupa 15-20min.adaug borsul pe care l-am fiert in alt vas,condimentez dupa gust,adaug orezul,leusteanul tocat,iar dupa ce am oprit focul rastorn cele 2oua batute amestec si pun capacul;
se poate servi dupa preferinte,cu mamaliguta sau paine si ardei iuti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de miel" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (15)
|