Bors de miel

Postat de aliliana in Ciorbe
6 Mai 2013 | 6125 vizualizari
Bors de miel

Ingrediente

  • 2,5 kg carne de miel (pulpa si coaste)
  • 3 cepe albe
  • o legatura ceapa verde
  • 3 rondele de telina
  • un pastarnac
  • 2 morcovi
  • sare
  • un l bors
  • rosii si zarzavaturi conservate din borcan
  • un varf de lingurita de delicat legume
  • 4 rondele fidea
  • o legatura leustean verde

Mod de preparare

Carnea de miel am portionat-o, am spalat-o bine si am oparit-o intr-o solutie cu apa si otet . Dupa ce a dat intr-un clocot, am scors carnea, am spalat-o si am pus-o la scurs. 

Am pus pe foc oala pentru bors cu apa si varful de lingurita de delicat de legume. Cand a inceput sa fiarba am adaugat carnea. Paralel cu aceste operatiuni, zarzavatul a fost curatat, spalat, tocat. Dupa aproximativ 15 minute de fiert carnea, am adaugat zarzavatul ( carnea fiind cruda, riscam sa se faca zob). Cand toate au fiert pe jumatate, am pus borsul la fiert. Dupa ce s-a fierbantat bine l-am adaugat in oala. Dupa 10 minute am pus rosiile si ceapa verde tocata. La final am adaugat fideaua, leusteanul tocat marunt si am mai potrivit de sare. 

Pofta buna si Pasti cu bine in continuare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de miel" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (27)
Retete similare

Ciorba de miel cu rosii

Postat de katty

Ciorba de miel cu rosii

Spalam bine carnea si o punem la fiert intr-o oala cu apa rece cat sa o acopere si sa o depaseasca. Intre timp curatam, spalam si tocam cubulete morcovul si pastarnacul, iar  ceapa verde o...

Citeste continuarea

Ciorba cu carne de miel

Postat de andaoana

Ciorba cu carne de miel

Curatam legumele de coaja, le spalam foarte bine si le taiem cubulete. Intr-o oala de 4 litri punem 2 linguri de ulei la incins. Calim in el ceapa, morcovii, patrunjelul, pastarnacul si telina....

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.05.2013, 12:18
foarte gustoasa
la 06.05.2013, 12:19
la 06.05.2013, 12:21
Parca as vrea si eu o portie!
la 06.05.2013, 12:28
Multumesc mult! Mariana mai am...nu stiu pana cand o sa mai reziste, dar acum pot spune ca e mai e.
la 06.05.2013, 12:28
chiar merge o portie acuma

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking